Opiskelijan opas

Tervetuloa opiskelijaksi Hämeen kesäyliopistoon!

Kutsukirje koulutukseen lähetetään sähköpostilla noin viikkoa ennen koulutuksen alkua. Ole yhteydessä kesäyliopistoon, jos et saa kutsua ennen koulutuksen alkua. Tarkista myös sähköpostin roskapostikansio.

Hämeen kesäyliopiston ylläpitäjä vaihtui 1.1.2020.
Hämeen kesäyliopiston toiminta on siirretty Hämeen ammattikorkeakoulun perustamaan tytäryhtiöön (HAMK Akatemia Oy). Kesäyliopiston toimisto ja valtaosa Hämeenlinnan opetuksista ovat Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa Visamäessä. Lue lisää.

Hämeen kesäyliopiston koulutustilat sijaitsevat Hämeenlinnan Korkeakoulukeskuksessa.
Osoite: Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna (sisäänkäynti N-rakennus). Ks. kartta.

Opiskelijat ja heidän omaisuus eivät ole vakuutettu Hämeen kesäyliopiston toimesta koulutuspaikalla. Opiskelija vastaa omaisuudelleen tapahtuvista vahingoista itse, lukuun ottamatta niitä tapauksia, joissa Hämeen kesäyliopisto on vahingonkorvauslain perusteella korvausvelvollinen.

Ohjausta opiskeluun verkossa!

Kaipaatko tukea opintoihisi tai haluatko tutustua akateemisen opiskelun eri osa-alueisiin? Näihin maksuttomiin opiskelutaitoiltoihin voit osallistua vaikka kotisohvalta. Aiheita mm. tieteellisen tekstin kirjoittaminen, tenttiinlukutekniikka, opintojen suunnittelu ja ajankäyttö sekä tiedonhaku.

Yliopistojen opiskelutaitoillat → www.opiskelutaidot.fi