Ilmoittautuminen, maksut ja alennukset

Ilmoittautuminen

Koulutuksiin ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy kunkin koulutuksen esittelysivulta. Esittelysivulla on kerrottu kunkin koulutuksen viimeinen ilmoittautumispäivä. Tutustu peruutusehtoihimme. Poikkeavista peruutusehdoista on ilmoitettu koulutuksen esittelysivulla.

Ilmoittautuessasi Hämeen kesäyliopiston nettisivujen kautta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella saat pian ilmoittautumisen jälkeen automaattisen viestin sähköpostiisi ilmoittautumisen onnistumisesta. Mikäli et saa tätä automaattiviestiä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, ota yhteys kesayliopisto@hamk.fi.

Lähetämme kutsun sähköpostitse noin viikkoa ennen kurssin alkua. Jos kutsua tai peruutusilmoitusta ei tule ennen kurssin alkua, on opiskelija velvollinen olemaan yhteydessä kesäyliopistoon kesayliopisto@hamk.fi.

Muuta huomioitavaa:

  • Koulutuksen toteutumisesta päätetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Koulutuksen toteutumisesta / peruuntumisesta infotaan sähköpostitse ilmoittautuneita mahdollisimman pian ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen.
  • Koulutukseen voi päästä mukaan vielä viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, jos kurssilla on tilaa. Otathan yhteyttä toimistoomme kesayliopisto@hamk.fi, jos ilmoittautumisaika on päättynyt.
  • Ilmoittautuneille lähetetään kutsuviesti sähköpostitse ennen koulutuksen alkua.
    Tarkistathan sähköpostisi roskaposti- ja esim. Tarjoukset -kansion.
  • Opiskelijoita tai heidän omaisuuttaan ei ole vakuutettu Hämeen kesäyliopiston toimesta koulutuspaikalla. Opiskelija vastaa omaisuudelleen tapahtuvista vahingoista itse, lukuun ottamatta niitä tapauksia, joissa Hämeen kesäyliopisto on vahingonkorvauslain perusteella korvausvelvollinen.
  • Hämeen kesäyliopisto pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin kuten koulutuksen siirtämiseen tai perumiseen. Muutoksista tiedotetaan ilmoittautuneille ensisijaisesti sähköpostitse. Mikäli koulutus perutaan, maksetut osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä. Hämeen kesäyliopisto ei vastaa opiskelijalle mahdollisesti aiheutuvista kuluista kurssin siirtyessä  /peruuntuessa.

Maksut

Kurssimaksu ja mahdollinen varausmaksu on ilmoitettu kunkin koulutuksen ohjelmassa. Hämeen kesäyliopiston koulutustoiminta/palvelut on arvonlisäverotonta (veroton palvelu AVL 39-40§). Laskutus perustuu ilmoittautumiseen eikä ole sidottu opintosuorituksiin.

Osassa kurssejamme on käytössä vain verkkomaksu. Tällöin kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta/luottokortilla. Huom! Verkkomaksun keskeyttäminen ei ole ilmoittautumisen peruutus. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta maksaa maksua verkkomaksuna, niin ole yhteydessä kesayliopisto@hamk.fi osoitteeseen ennen ilmoittautumista. Onnistunut ilmoittautuminen edellyttää onnistunutta verkkomaksamista, ilmoittautumisviestin lisäksi osallistujalle tulee erillinen viesti onnistuneesta maksusuorituksesta.

Mikäli kurssin ilmoittautumisessa on maksuvaihtoehtona laskutus tai verkkomaksaminen, laskutusvaihtoehdon valinneille lisätään laskutuslisä 5 €/lasku.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Maksunsaajana tiliotteella tai korttilaskulla näkyy Paytrail Oyj (2122839-7).

Alennukset

Ryhmäalennukset:
Tiedustele ryhmäalennusta, mikäli täydennyskoulutukseen osallistutaan samasta työyhteisöstä. Ryhmäalennukseen oikeutetut opiskelijat laskutetaan samalla laskulla. Ryhmäalennuksen saajien nimet sekä laskutustiedot ilmoitetaan kesäyliopistoon, kesayliopisto@hamk.fi 

Alennukset avoimista yliopisto-opinnoista HAMKin tutkinto-opiskelijoille:
Kesäyliopistossa järjestettävät avoimet yliopisto-opinnot ovat vaihtoehto HAMKin tutkinto-opiskelijoille vapaasti valittaviin ja osaamista täydentäviin opintoihin ja sitä kautta yksilöllisten urapolkujen rakentamiseen. Hämeen kesäyliopisto järjestää avoimia yliopisto-opintoja ympäri vuoden. Opintoja ei ole tarjolla englanniksi.

Koulutus maksaa HAMKin tutkinto-opiskelijalle kesäyliopiston opintomaksun, kun opintojen soveltuvuudesta HOPSiin ja opintojen suorittamisesta on sovittu etukäteen koulutuksen opinto-ohjaajan kanssa. Opiskelija ilmoittautuu ja maksaa opintomaksun kesäyliopistoon (sekä avoimeen yliopistoon). Maksun opiskelija saa takaisin suoritusta ja kuittia vastaan omasta koulutuksesta.

Avoimet yliopisto-opinnot: https://hameenkesayliopisto.fi/koulutustarjonta/avoin-yliopisto-opetus/

Hämeen kesäyliopisto myöntää avoimista yliopisto-opinnoista 15% alennuksen HAMKin opiskelijoille, jotka ovat ilmoittautuneet läsnäoleviksi Hämeen ammattikorkeakouluun. Alennus myönnetään Hämeen kesäyliopiston opintomaksusta. Alennuksen saaminen edellyttää seuraavien tietojen kirjaamista ilmoittautumislomakkeen lisätiedot-kenttään:

  • oppilaitos
  • opiskelijanumero/-tunnus tai liitä kuva voimassa olevasta opiskelijakortista ilmoittautumistietoihin.