Opintoneuvonta ja tuutorointi

Hämeen kesäyliopiston henkilökunta ja oikeustieteellisen ja hyvinvointivalmentaja koulutuksen saanut tuutori on tukenasi opintoihin liittyvissä asioissa opintojesi ajan (Yleiset oikeusjärjestysopinnot 60 op opintokokonaisuus). Kesäyliopiston henkilökunta vastaa opintojen järjestämisestä, kuten ilmoittautumisesta kesäyliopistoon ja avoimeen yliopistoon, opintomaksuista sekä muista opintojen käytännön järjestämiseen liittyvistä asioista.

Hämeen kesäyliopisto järjestää elokuussa opintojen aloitusinfon Yleiset oikeusjärjestysopinnot 60 op opintokokonaisuuteen ilmoittautuneille.

Hämeen kesäyliopiston henkilökunnan tavoitat sähköpostitse kesayliopisto(at)hamk.fi.

Oikeustieteen opintojen tuutori on opiskelijoiden tavoitettavissa sähköpostilla opintojen suunnitteluun ja sisältöihin liittyvissä asioissa. Tuutoritapaamisia voidaan sopia Hämeenlinnaan, Tampereen seudulle, Helsinkiin ja etätapaamisina. Opintojen alussa jokaiselle opiskelijalle varataan HOPS-keskusteluaika tuutorin kanssa henkilökohtaisen opintosuunnitelman laatimiseen.

Tuutori järjestää tapaamisia, joiden tarkoituksena on auttaa opiskelijaa opintojen itsenäisessä suunnittelussa ja toimia opiskelun ja jaksamisen tukena. Tapaamisissa opiskelijoilla on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia toisten opiskelijoiden kanssa. Tuutorointi-sivulle pääset tästä (salasana on toimitettu kutsukirjeessä.