Opintoneuvonta ja tuutorointi

Hämeen kesäyliopiston henkilökunta ja oikeustieteellisen koulutuksen saaneet tuutorit ovat tukenasi opintoihin liittyvissä asioissa opintojesi ajan. Kesäyliopiston henkilökunta vastaa opintojen järjestämisestä, kuten ilmoittautumisesta kesäyliopistoon ja avoimeen yliopistoon, opintomaksuista sekä muista opintojen käytännön järjestämiseen liittyvistä asioista.

Hämeen kesäyliopiston henkilökunnan tavoitat sähköpostitse kesayliopisto(at)hamk.fi.

Oikeustieteen opintojen tuutorit ovat opiskelijoiden tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla kaikissa opintoihin liittyvissä asioissa. Tuutoritapaamisia voidaan sopia Hämeenlinnaan, Tampereen seudulle, Helsinkiin ja etätapaamisina. Aloittaessasi opinnot jokaiselle opiskelijalle varataan HOPS-keskusteluaika tuutorin kanssa henkilökohtaisen opintosuunnitelman laatimiseen.

Tuutorit järjestävät teemoiteltuja tapaamisia, jotka ovat avoimia kaikille opiskelijoille. Tapaamisten tarkoituksena on auttaa opiskelijaa opintojen itsenäisessä suunnittelussa ja toimia opiskelun tukena. Tapaamisissa opiskelijoilla on mahdollisuus tavata toisiaan.

Hämeen kesäyliopiston tuutoreiden yhteystiedot ja lukuvuoden 2022-2023 tuutortapaamisten ajankohdat löydät täältä.