Opinto-ohjelmat ja ilmoittautuminen

Itä-Suomen yliopiston (UEF) opintotietojärjestelmän uudistuksesta johtuen uusien avoimen yliopiston opintojen aloittaminen ei ole mahdollista ajalla 26.10.-15.12.2021.
Kesäyliopistoon voit ilmoittautua kaikkiin koulutustarjonta-verkkosivuilla oleviin koulutuksiin ja niiden Hämeenlinnan luennoille, mutta opintojen kirjalliset yliopisto-suoritukset voi aloittaa aikaisintaan joulu/tammikuussa.

 

Opinto-ohjelmat lukuvuonna 2021-2022

Ks. oikeustieteen opintotarjonta Hämeen kesäyliopistossa lv. 2021-2022.

Luentoaikataulu lv. 2021-2022, Hämeenlinna.

Yllä oleva aikataulu sisältää kaikki lukuvuoden 2021-2022 oikeustieteen luennot, jotka pidetään Hämeenlinnassa. Lisäksi Hämeen kesäyliopiston oikeustieteen opiskelijoille järjestetään tuutortapaamisia ja tsemppiryhmätapaamisia. Huomaathan, että mahdolliset muutokset päivitetään aikatauluun.

Hämeenlinnan luennoille ja tuutortapaamisiin kerätään ennakkoilmoittautumiset mm. sähköisten materiaalien lähetystä ja koulutustilajärjestelyitä varten – Lähetämme ennakkoilmoittautumis-ohjeistuksemme ennen jokaista Hämeenlinnan luentoa!

Itä-Suomen yliopiston WebOodi-järjestelmässä olevat UEF-yliopistokampuksen arkipäivien luentoaikataulut ja niihin liittyvä ilmoittautuminen koskevat vain Joensuun tai Kuopion kampuksen opetusta. Hämeenlinnan luentoaikataulua ei ole WebOodissa.