Opinto-ohjelmat ja ilmoittautuminen

Hämeen kesäyliopiston oikeustieteen opinnot lukuvuonna 2023-2024, ks. koulutustarjonta. Opintotarjonta päivittyy kesän kuluessa.

Hämeen kesäyliopiston lukuvuoden 2023-2024 oikeustieteiden opintojen luentokalenteri (muutokset mahdollisia). Hämeen kesäyliopiston luentoaikataulua ei julkaista Itä-Suomen yliopiston UEF-Peppi-opintotietojärjestelmässä eikä Hämeenlinnan luennoille ilmoittauduta UEF-Pepissä. Hämeen kesäyliopisto kerää opiskelijoilta ennakkoilmoittautumiset luennoilleen tarpeen mukaan verkkokyselyillä.

Hämeen kesäyliopiston opiskelijat voivat osallistua myös Itä-Suomen yliopiston Joensuun ja Kuopion kampusten opetukseen (päivisin), jonne tulee ilmoittautua etukäteen UEF:n ohjeistuksen mukaisesti.
Myös tentti-ilmoittautumiset ja ilmoittautumiset tehtäväpalautuksiin tulee tehdä suoraan UEF:ään ko. ohjeistuksen mukaisesti. – Tämä kirjallisten suoritusten ilmoittautumisohje koskee myös Hämeen kesäyliopiston opiskelijoita, koska kaikilla UEF-opiskelijoilla on samat suoritukset ja aikataulut.

Muistathan, että UEF:n Moodle- ja Digicampus-oppimisalustoille kirjautuminen ei muodosta näissä opinnoissa vaadittuja jaksokohtaisia UEF/avoimen yliopiston jaksokohtaisia suoritus/opiskeluoikeuksia, vaan ne tulee rekisteröidä kutsukirjeemme jaksokohtaisilla UEF-ilmoittautumislinkeillä.