Peruutusehdot

PERUUTUSEHDOT (voimassa 3.1.2023-)

Ilmoittautumisen peruminen tehdään Hämeen kesäyliopiston toimistoon sähköpostitse kesayliopisto@hamk.fi
Varmistathan, että saat kuittauksen perumisilmoituksen onnistumisesta. Ilmoittautumista ei voi perua koulutuksen opettajalle.

Peruutusehdot ovat seuraavat, ellei kurssikuvauksessa toisin mainita:
Osallistumisen voi perua kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Mikäli peruminen tapahtuu alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tai perumista ei tehdä lainkaan, kurssimaksu peritään kokonaisuudessaan. Kurssimaksu peritään kokonaisuudessaan myös siinä tapauksessa, jos keskeytät kurssin / opintokokonaisuuden. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka jättäisit tulematta koulutukseen tai kurssimaksun maksamatta. Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia (laki verojen ja maksujen täytäntöönpanosta 706/2007). Mikäli kurssin maksajaksi on ilmoitettu työnantaja/muu organisaatio eikä maksajaksi ilmoitettu maksa kurssimaksua, niin kurssimaksu peritään ilmoittautuneelta. Tarkista avoimen yliopiston maksuja koskevat peruutusehdot aina kyseisen avoimen yliopiston verkkosivuilta.

Alle 18-vuotiaan asiakkaan tulee pyytää laskun maksajaa/huoltajaa täyttämään maksajan tiedot kurssin ilmoittautumislomakkeelle. Alle 18-vuotias ei voi ilmoittautua Hämeen kesäyliopiston kurssille/opintoihin ilman, että ilmoittautumislomakkeella on täysi-ikäisen maksajan tiedot.

HAMK Akatemia lähettää asiakkaalle yhden kerran maksuhuomautuksen, jonka jälkeen maksamattomat kurssimaksut siirretään ulkoiselle perintätoimistolle. Erääntyneet/perintään lähteneet kurssimaksut ovat este osallistumiselle. Hämeen kesäyliopisto pidättää oikeuden asiakkaan ilmoittautumisen peruuttamiseen, mikäli asiakkaalla on maksamattomia maksuja Hämeen kesäyliopistoon. Koulutuksesta ei voi saada todistusta ennen kuin koko kurssimaksu on maksettu.

Hämeen kesäyliopisto ei vastaa opiskelijoiden verkkoyhteyden ja laitteiston toimivuudesta. Kesäyliopisto perii kurssimaksun, jos osallistuminen estyy johtuen yksittäisen opiskelijan toimimattomasta verkkoyhteydestä tai muista teknisistä ongelmista.

Hämeen kesäyliopisto pidättää itsellään oikeuden peruuttaa kurssi vähäisen osallistujamäärän vuoksi tai järjestäjän ylivoimaisen esteen vuoksi. Mikäli koulutus perutaan järjestäjän toimesta, maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä.  Hämeen kesäyliopisto ei vastaa opiskelijalle mahdollisesti aiheutuvista kuluista kurssin siirtyessä/peruuntuessa.

Hämeen kesäyliopisto varaa oikeuden ohjelman muutoksiin, esimerkiksi kurssin aloituksen siirtämiseen tai aikataulumuutoksiin. Ensisijaisesti muutoksista tiedotetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.