Oikeustieteen opinnot (HTK)

Oikeustieteen opinnot (HTK) Hämeen kesäyliopistossa

Erikoisjuristitutkintoon (HTK/HTM) sisältyvät oikeustieteiden väyläopinnot käynnistyivät Hämeenlinnassa syksyllä 2007. Erityisesti aikuisopiskelijoille suunnatut opinnot ovat suoritettavissa työn ohessa iltaisin ja viikonloppuisin. Opinnot ovat avoimia kaikille. Vuoden 2017 haussa, suoritettuaan esimerkiksi 60 op:n laajuiset Yleiset oikeusjärjestysopinnot, opiskelijat saivat opinto-oikeuden Itä-Suomen yliopiston yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekuntaan suorittamaan HTK- tai HTM -tutkintoa tutkinto-opiskelijana (kts. lisätiedot hakemisesta täältä).

HTK-opinnot sopivat erinomaisesti myös ammatillisen osaamisen täydentämiseen, opiskelija voi halutessaan valita yksittäisiä itseään kiinnostavia opintojaksoja tai kokonaisuuksia.

Opinnoissa on tarjolla erilaisia suoritustapoja, jotka tukevat itsenäistä työskentelyä. Osalla jaksoista on tarjolla lähiopetusta, osa suoritetaan kirjatentteinä tai kirjallisin tehtävin. Lisäksi opintoja tarjotaan joko kokonaan verkossa tai verkkotuettuina monimuoto-opintoina.

Opinnot suositellaan aloitettavaksi elokuussa. Aloittaminen on mahdollista myös muina aikoina, neuvontaa saa kesäyliopistolta (kesayliopisto@hamk.fi).

Koronatilanteen vaikutukset Itä-Suomen oikeustieteiden opiskelijoille, katso täältä.

Oikeustieteen (HTK) opintojen infotilaisuuksien materiaaleja:

Lukuvuoden 2019-2020 aikataulut :

Tee Minustako oikeustieteilijä -testi!

 

Kiinnostaako sinua oikeustieteen opinnot Hämeen kesäyliopistossa?
Ilmoittaudu mukaan kaikille avoimeen infotilaisuuteen 2.6.2020 klo 18.