Oikeustieteen opinnot (HTK/HTM, ON/OTM)

Oikeustieteen opinnot (HTK/HTM, ON/OTM) Hämeen kesäyliopistossa

Erikoisjuristitutkintoon (HTK/HTM) sisältyvät oikeustieteiden väyläopinnot käynnistyivät Hämeenlinnassa syksyllä 2007. Erityisesti aikuisopiskelijoille suunnatut opinnot ovat suoritettavissa työn ohessa iltaisin ja viikonloppuisin. Opinnot ovat avoimia kaikille. Vuoden 2020 haussa, suoritettuaan  60 op:n laajuiset Yleiset oikeusjärjestysopinnot, opiskelijat saivat opinto-oikeuden Itä-Suomen yliopiston (UEF) yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekuntaan suorittamaan HTK- tai HTM -tutkintoa tutkinto-opiskelijana (kts. lisätiedot hakemisesta täältä).

HTK-opinnot sopivat erinomaisesti myös ammatillisen osaamisen täydentämiseen, opiskelija voi halutessaan valita yksittäisiä itseään kiinnostavia opintojaksoja tai kokonaisuuksia.

Lukuvuonna 2020-2021 käynnistyy myös vastaavasti  UEF:n ON/OTM väyläopinnot Hämeenlinnassa.

Opinnoissa on tarjolla erilaisia suoritustapoja, jotka tukevat itsenäistä työskentelyä. Osalla jaksoista on tarjolla lähiopetusta, osa suoritetaan kirjatentteinä tai kirjallisin tehtävin. Lisäksi opintoja tarjotaan joko kokonaan verkossa tai verkkotuettuina monimuoto-opintoina.

Opinnot suositellaan aloitettavaksi elokuussa. Aloittaminen on mahdollista myös muina aikoina, neuvontaa saa kesäyliopistolta (kesayliopisto@hamk.fi).

Koronatilanteen vaikutukset Itä-Suomen yliopiston oikeustieteiden opiskelijoille, katso täältä.

 

Oikeustieteen (HTK/HTM, ON/OTM) opintojen lukuvuoden 2020-2021 infotilaisuuden 2.6. materiaali:

 

Uusi opiskelija! Opinnot pääset aloittamaan aikaisintaan 6.8.2020. Ilmoittautumisaikaa opintoihin on koko heinäkuu ja elokuun alku. Kutsu opintoihin ja lisäohjeistuksia lähetetään kaikille opintoihin ilmoittautuneille sähköpostilla heinäkuun lopusta alkaen.

Ilmoittautuminen opintoihin: Yleiset oikeusjärjestysopinnot 60 op 2020-2022, UEF
Ks. kaikki oikeustieteen opinnot tästä.

Lukuvuoden 2020-2021 aikataulut

Tuutorointiaikataulu päivitetään kesän kuluessa. Muutokset ovat mahdollisia.

 

Tee Minustako oikeustieteilijä -testi!