Ajankohtaista

Järjestämme Sokos Hotel Vaakunassa 27.10.23 foorumin, jossa ollaan erittäin ajankohtaisen asian äärellä. Mielen päällä -päivässä haemme keinoja tukea lähellämme kasvavien ja elämänsä suuntaa etsivien nuorten hyvinvointia. Early-bird -ilmoittautuminen päättyy 26.9.23, kts. tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan!


Perheasioiden sovittelu tulisi saada kattavasti tarjolle hyvinvointialueilla, sillä se on kustannuksiltaan edullinen varhaisen vaiheen palvelu, josta eroperheet voivat hyötyä suuresti. Perheasioiden sovittelu on kustannuksia säästävää ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä, jolla voidaan estää erotilanteessa ilmenevien ongelmien kärjistymistä. Lue lisää ja hae mukaan koulutukseen!


Mm. seuraaviin avoimiin yliopisto-opintoihin ehtii vielä ilmoittautumaan: o Erityispedagogiikan perusopinnot 25 opo Kasvatustieteiden aineopinnot 35opo Kauppatieteiden perusopinnot 30 opo Kirjoittamisen perusopinnot 30 opo Kirjoittamisen aineopinnot 35 opo Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi 25 opo Psykologian perusopinnot 25 opo Yleiset oikeusjärjestysopinnot 60 op (väyläopinnot) Katso koko koulutustarjontamme.


Opintojen infotilaisuus järjestettiin ti 6.6.2023. Materiaalit ja tallenne löytyvät täältä. Opintojen ilmoittautuminen on käynnissä ja luentoaikataulu 2023-2024 on nyt julkaistu!


Kaipaatko tukea opintoihisi ja/tai haluatko tutustua akateemisen opiskelun eri osa-alueisiin? Opiskelutaitoillat verkossa www.opiskelutaidot.fi Tutustu myös Eväitä akateemiseen kirjoittamiseen -kurssiimme.